Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome šaltai.
Varškę ir citriną sumalame mėsmale.
Į varškę įmušame kiaušinius, įmaišome cukrų, krakmolą ir razinas.
Aguonas sumaišome su kondensuotu pienu.
Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 7 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą.
Supilame varškę.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Obuolių skilteles žiedu sudedame ant varškės.
Pyragą papuošiame aguonų ir kondensuoto pieno mišiniu.
Kepame 170°C temperatūroje apie 45 min.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)