Atitirpinti tešlą. Ją pakočioti, supjaustyti plačiomis juostomis. Užlenkti kraštus maždaug po 2 cm.
Sumaišyti maskarponės sūrį, kiaušinio trynį su cukraus pudra. Atskirai standžiai išplakti kiaušinio baltymą ir įmaišyti į maskarponės kremą.
Maskarponės kremą dėti ant sluoksniuotos tešlos tarp užlenktos tešlos. Ant jo dėti nuvarvintas persiko puseles (vieną nuo kitos maždaug 1 cm atstumu). Kepti apie 20 -25 min 200°
Kai iškeps, aštriu peiliu atsargiai pepjauti tarp persikų ir truputį ataušinti.
Iš cukraus ir sipuro išvirti glajų. Jį kiek pravėsusį, užpilti ant ant atlenktų juostelių ar aplink persiką ir užberti susmulkintų pistacijų.
Baisiai gardu!