Putpelės su kumpiu ir vynuogėmis

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Putpelės su kumpiu ir vynuogėmis
Autorius apie receptą: Puikiai tiks gaminti tiek orkaitėje, tiek grilyje - svečiai bus nustebinti! Receptas iš knygos "Brolių Grilių pasakojimai". Puikiai tiks gaminti tiek orkaitėje, tiek grilyje - svečiai bus nustebinti! Receptas iš knygos "Brolių Grilių pasakojimai". Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai putpelės
6 vienetai šalotinių svogūnų
4 riekelės vytinto kumpio (plonų)
100 gramų žaliųjų vynuogių
100 gramų mėlynųjų vynuogių
4 skiltelės česnako (smulkintų)
2 šaukštai balzaminio acto
3 vienetai čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Putpeles nusausiname, vidų ir išorę įtriname druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir česnaku. Paliekame porą valandų šaltai marinuotis.
2.
Svogūnus perpjauname pusiau.
3.
Didelę ketaus keptuvę ištepame aliejumi, sudedame svogūnų puseles, pašlakstome balzaminiu actu, aliejumi, pagardiname druska ir pipirais, suberiame vynuoges. Kiekvieną putpelę apvyniojame kumpio riekele ir sudėliojame keptuvėje ratu krūtinėlėmis į viršų.
4.
Kepame 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 min arba grilyje.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital