Pusryčių kruasanai su antiena ir fetos sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pusryčių kruasanai su antiena ir fetos sūriu
Pusryčių kruasanai su antiena ir fetos sūriu
Pusryčių kruasanai su antiena ir fetos sūriu
Autorius apie receptą: Pusryčiai, tai sėkmingos dienos pradžia, energijos užtaisas visai dienai ir geros nuotaikos garantas, todėl jie privalo būti labai gardūs, maistingi ir aišku sveiki. Pusryčiai, tai sėkmingos dienos pradžia, energijos užtaisas visai dienai ir geros nuotaikos garantas, todėl jie privalo būti labai gardūs, maistingi ir aišku sveiki. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai prancūziškų ragelių
200 gramų antienos filė
100 gramų fetos sūrio
50 gramų salotų mišinio
pagal poreikį sūrio su melsvuoju pelėsiu (tepamo)
pagal poreikį medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dedame antienos file, beriame druską, pipirus, išmaišome ir paliekame marinuotis 10 min.
2.
Įkaitintoje keptuvėje apkepame antieną iš abiejų pusių ant šiek tiek didesnės, nei vidutinės kaitros iki auksinės spalvos ir įvyniojame į foliją. Folijoje leidžiame pailsėti apie 10-15 min., tada supjaustome plonais griežinėliais.
3.
Kruasanus įpjauname išilgai šone, bet nepjauname iki galo, padarome "kišenėlę". Į vidų tepame lydytą sūrį, dedame žalumynus, antienos griežinėlius, trupintą fetos sūrį, pašlakstome medumi ir beriame žiupsnį grūstų juodųjų pipirų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital