Autorius apie receptą:
Gavosi labai purūs ir tiesiog tobuli.
Gavosi labai purūs ir tiesiog tobuli.
Laurinta Nojuvienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų
varškės
2 vienetai
kiaušinių
4 šaukštai
kvietinių miltų
(apytikriai)
1 šaukštas
cukraus
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, berti cukrų, kepimo miltelius, miltus, išmaišyti. Miltų kiekis gali priklausyti nuo varškės drėgnumo, jų dėti tiek, kad masė būtų formuojama, bet ne kieta.
2.
Rankomis suformuoti varškėčius.
3.
Kepti karšto oro gruzdintuvėje įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros 10 minučių. Praėjus šiam laikui, varškėčius apversti ir kepti dar 5 minutes.