Purūs varškėtukai karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Laurinta Nojuvienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Purūs varškėtukai karšto oro gruzdintuvėje
Purūs varškėtukai karšto oro gruzdintuvėje
Purūs varškėtukai karšto oro gruzdintuvėje
Autorius apie receptą: Gavosi labai purūs ir tiesiog tobuli. Gavosi labai purūs ir tiesiog tobuli. Laurinta Nojuvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, berti cukrų, kepimo miltelius, miltus, išmaišyti. Miltų kiekis gali priklausyti nuo varškės drėgnumo, jų dėti tiek, kad masė būtų formuojama, bet ne kieta.
2.
Rankomis suformuoti varškėčius.
3.
Kepti karšto oro gruzdintuvėje įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros 10 minučių. Praėjus šiam laikui, varškėčius apversti ir kepti dar 5 minutes.
AUTORIUS: Laurinta Nojuvienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital