Purus sūrio apkepas su braškėm

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Purus sūrio apkepas su braškėm
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušinių
3 v. š.  cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
8 v. š.  pieno
400 g ricotos sūrio
3 v. š.  manų kruopų
200 g džiovintų vaisių, mėgstamų
200 g braškių, šviežių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Manų kruopas užpilkite pienu ir 15-25 minutes brinkinkite. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų su vienu šaukštu cukraus. Likusį cukrų išplakite su tryniais, rikotos sūriu, brinkintomis manų kruopomis bei cukrumi su vanile. Atsargiai įmaišykite baltymus bei nuplautus ir susmukintus džiovintus vaisius. Masę sukrėskite į sviestu pateptą kepimo indą ir kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-40 minutes, priklausomai nuo indo dydžio.
Patiekti su trintomis braškėmis.

AUTORIUS: Jolanta.M
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Desertai Karšti desertai
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital