Tobulai purūs ir minkšti varškėčiai

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tobulai purūs ir minkšti varškėčiai
Autorius apie receptą: Neįtikėtinai šilkiniai, purūs it debesėlis, lengvučiai. Pažadu, kartą išbandę, varškėčių kitaip nebegaminsit. Neįtikėtinai šilkiniai, purūs it debesėlis, lengvučiai. Pažadu, kartą išbandę, varškėčių kitaip nebegaminsit. Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
360 gramų varškės 9%
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
2 šaukštai kreminio sūrio (kupinų)
1.5 šaukšto cukraus
1 šaukštelis vanilės esencijos (arba vanilės ankšties minkštimo)
Kepimui:
2 šaukštai rapsų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį, dėti į dubenį. Į dubenį su varške įmušti kiaušinius, dėti kreminį sūrį, vanilės esenciją, berti cukrų, miltus ir gerai išmaišyti.
2.
Ant vidutinės kaitros įkaitinti nesvylančią keptuvę su maždaug 1 v. š. aliejaus.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti gana aukštus (kepdami jie šiek tiek pasileis į šonus) varškėčius ir dėti į keptuvę, kepti apie 12-14 minučių, atsargiai apverčiant kas 3 minutes.
4.
Iškepusius varškėčius iškart patiekti su norimais priedais.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital