Purūs blyneliai su silke

AUTORIUS:
Kazimiera Jasiuniene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purūs blyneliai su silke
Purūs blyneliai su silke
Purūs blyneliai su silke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių (L dydžio arba 3 M dydžio)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis sodos (be kaupo)
1 šaukštelis cukraus
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį silpnai sūdytos silkių filė
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkę supjaustome smulkiais gabaliukais. Svogūną sutarkuojame.
2.
Į dubenį dedame silkę, svogūnus, grietinę, įmušame kiaušinius, suberiame druską, cukrų, sodą ir miltus. Miltų beriame tiek, kad išeitų tiršta tešla. Jei silkės dėsite daugiau, tai į tešlą galima dar pilti pieno ar vandens, gazuoto mineralinio, kad tešlos būtų daugiau.
3.
Keptuvėje išlydome sviestą. Dedame šaukštu masės ir kepame blynus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
4.
Valgome su grietine arba pomidorų padažu.
Patarimai:
Jei silkės dėsite daugiau, tai į tešlą galima dar pilti pieno ar vandens, gazuoto mineralinio, kad tešlos būtų daugiau.
AUTORIUS: Kazimiera Jasiuniene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital