Purus biskvitas tortams ir pyragams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Biskvitas tortui
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas biskvitas. Lengvai pagaminamas biskvitas. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
190 gramų cukraus
150 gramų kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai vandens (verdančio)
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti iki baltų putų. Masė turi padidėti 3 kartus ir nesijausti cukraus gabaliukų. Plakti elektriniu plaktuvu apie 10 minučių.
2.
Į dubenį su kiaušiniais įsijoti miltus su kepimo milteliais, įdėti vanilę ir lėtai išmaišyti, kad neliktų sausų miltų, o masė taptų vientisa. Tuomet supilti aliejų, išmaišyti, supilti vandenį ir vėl permaišyti.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 - 40 minučių. Vėliau biskvitą perpjauti į 3 dalis ir pertepti norimu kremu ar uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital