Punšas „Egzotika“

AUTORIUS:
Ignė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 153)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 153)
Punšas „Egzotika“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras Alitos putojančio vyno
200 gramų vynuogių, žaliųjų
10 baziliko lapų
100 gramų degtinės
80 gramų greipfrutų sulčių
60 gramų citrinos sulčių
Ledukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į punšo dubenį ar ąsotį sudėkite smulkintus baziliko lapus, vynuoges, ledukus. Po to supilkite sultis, degtinę ir putojantį vyną. Salute!
AUTORIUS: Ignė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis