Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelis svogūnas
3-4 pomidorai
1 morka
1 paprika, saldžioji
1 didelė krūva petražolių
2 skiltelės česnako
Džiovintų raudonėlių (pagal skonį)
100 g Parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilame šiek tiek aliejaus, suberiame susmulkintą svogūną bei česnaką ir kepiname apie 1 minutę. Suberiame sutarkuotą morką ir kepiname dar 1-2 minutes. Po to sudedame susmulkintus pomidorus, su susikaupusius skysčiu ir troškiname uždengę apie 20 minučių. Sudedame supjaustytą papriką, prieskonius, supilame 0,5-1 litrą sultinio (vištienos ar daržovių) ir verdame apie 3-4 minutes. Po to įmaišome petražoles. Kai sriubą supilstome į dubenėlius įdedame ir tarkuoto sūrio.