Pomidorų salsa

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pomidorų salsa
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tradicinis meksikietiškas pomidorų pagardas, vadinamas Pico de Gallo. Puikiai dera prie takų, buritų ar tiesiog kabinti traškučiais! Geriausia paruošti iš anksto ir palikti Tradicinis meksikietiškas pomidorų pagardas, vadinamas Pico de Gallo. Puikiai dera prie takų, buritų ar tiesiog kabinti traškučiais! Geriausia paruošti iš anksto ir palikti valandėlę pastovėti šaldytuve, kad tobulai susimaišytų visi skoniai. (...daugiau) Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai pomidorų (didelių, gerai prinokusių)
1 vienetas žaliosios paprikos (nedidelės)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 vienetas aitriosios paprikos
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 saujelė kalendros
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pomidorus supjaustykite kuo smulkesniais kubeliais, sudėkite į dubenėlį (su visu skysčiu).
2.
Aitriąją papriką perpjaukite išilgai pusiau, išimkite sėklytes ir supjaustykite siaurais ruoželiais.
3.
Svogūną, kalendrą ir žaliąją papriką smulkiai sukapokite.
4.
Pomidorus, svogūnus, paprikas ir kalendrą išmaišykite. Pagardinkite druska ir žaliosios citrinos sultimis. Dar kartą išmaišykite.
5.
Paragaukite, ar reikėtų daugiau druskos ar citrinos sulčių. Tiekite iš karto, o geriau valandėlę palaikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital