1.
Nuplautus pomidorus perpjaukite pusiau, išpjaukite kietus kotelius.
2.
Sudėkite pomidorus į trintuvą kartu su džiovintais pomidorais, alyvuogių aliejumi, baziliko lapeliais, druska, pipirais ir aitriąja paprika ir sutrinkite. Kad skoniai dar labiau atsiskleistų, leiskite šiai ypatingai pomidorų sriubai pastovėti 30 minučių kambario temperatūroje.
3.
Po 30 minučių kitame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
4.
Miltų mišinį įmaišykite į pomidorų masę. Tešla turi būti riebios grietinės tirštumo. Galiausiai įmaišykite kedro riešutus.
5.
Kepkite duonai pritaikytose kepimo formose, jei tokios neturite, nieko baisaus, naudokite apvalią pyrago formą.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-60 minučių.
7.
Patiekti su mocarela arba burata bei šlakeliu alyvuogių aliejaus kitokioms šventėms.