Pomdorų sriuba su jūros gėrybėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pomdorų sriuba su jūros gėrybėmis
Pomdorų sriuba su jūros gėrybėmis
Pomdorų sriuba su jūros gėrybėmis
Autorius apie receptą: Pirmą kartą jūros gėrybių sriubą ragavau Druskininkuose, restorane. Kai atnešė didelį dubenį karštos, garuojančios sriubos su midijomis išsižiojau iš nuostabos, nes Pirmą kartą jūros gėrybių sriubą ragavau Druskininkuose, restorane. Kai atnešė didelį dubenį karštos, garuojančios sriubos su midijomis išsižiojau iš nuostabos, nes aš norėjau žuvienės. O kai paragavau, negalėjau nustoti valgyti. Skonis buvo vertas milijono ir tikriausiai aš dar jį ilgai prisiminsiu. Ar išsiviriau tokią pat sriubą - nežinau, bet ir ši labai skani. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų jūros gėrybių (naudojau mišinį: kalmarai, midijų mėsa, moliuskai, krevetės)
2 vienetai pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 skiltelės česnako
3 centimetrai imbiero
1 šaukštas raudonosios kario pastos
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
7/10 litro vandens
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną, česnaką nulupame, imbierą nuskutame. Svogūną, česnaką supjaustome smulkiais kubeliais. Imbierą sutarkuojame.
2.
Pomidorus užpilame karštu vandeniu, tada perliejame šaltu. Nulupame odeles ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pakepiname svogūną su česnaku. Jiems suminkštėjus, sudedame imbierą ir kario pastą. Pakaitiname šiek tiek. Suberiame pomidorus ir patroškiname apie 5 min.
4.
Jūros gėrybes dedame į puodą, suverčiame keptuvės turinį, užpilame vandeniu ir verdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska.
5.
Pilstome į dubenėlius, įspaudžiame citrinos sulčių. Skanu valgyti su čiabatos riekele.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Paulius
2021-02-21 12:36
skanu . Tik alyvuogiu aliejus kepimui netinka. Jis kepant isskiria nuodingas medziagas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital