Plovas orkaitėje

AUTORIUS:
Malonumas Gaminti
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Plovas orkaitėje
Autorius apie receptą: Beprotiškai skanus orkaitėje troškintas kiaulienos plovas. Beprotiškai skanus orkaitėje troškintas kiaulienos plovas. Malonumas Gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų kiaulienos nugarinės
500 gramų ryžių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
5 šaukštai kečupo
2 šaukštai saldžiarūgščio padažo
1 vienetas sultinio kubelių
1 litras vandens (karšto)
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
pagal poreikį svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį česnako
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulieną susipjausčiau nedideliais gabalėliais, sudėjau į indą ir užbarsčiau kiaulienos prieskonių, išspaudžiau česnako. Palikau pusvalandžiui pasimarinuoti.
2.
Svogūną, papriką ir morkas supjausčiau kubeliais.
3.
Keptuvėje su aliejumi apkepiau svogūną, papriką ir morkas.
4.
Sultinio kubelį užpyliau maždaug 1 litru karšto vandens.
5.
Mėsą apkepiau keptuvėje su aliejumi ir sudėjau į kepimo indą. Ant viršaus sudėjau morkas, svogūną, papriką, kečupą ir saldžiarūgštį padažą. Ant viršaus užpyliau sultinį ir subėriau nevirtus ryžius. Indą uždengiau folija.
6.
Troškinau iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
7.
Patiekiant, apibarsčiau svogūnų laiškais, labai labai skanaus aitrumo priduoda.
AUTORIUS: Malonumas Gaminti
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital