Pikantiški varškėtukai su kumpio ir sūrio įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nesaldūs varškėčiai su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai paprastai pagaminami, minkštučiai ir skanūs varškėtukai. Labai paprastai pagaminami, minkštučiai ir skanūs varškėtukai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių (mažo)
2 šaukštai miltų (apytikriai, su kaupu)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Įdarui:
60 gramų sūrio
60 gramų virto kumpio
šiek tiek krapų (smulkintų)
Apvoliojimui:
pagal poreikį miltų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į varškę įmušame kiaušinį, įtarkuojame česnaką, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Beriame miltus ir dar kartą permaišome. Tešla turi šiek tiek lipti prie rankų.
2.
Sūrį ir virtą kumpį sutarkuojame, suberiame smulkintus krapus ir išmaišome. Padaliname įdarą į 4 dalis ir pirštais kiekvieną šiek tiek suspaudžiame.
3.
Stalą ir rankas pamiltuojame. Padaliname tešlą į 4 lygias dalis, iš kiekvienos padarome po paplotėlį, į jo vidurį dedame įdaro, užspaudžiame kraštus ir formuojame varškėtį. Varškėti lengvai apvoliojame miltuose.
4.
Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital