Paprika su pikantišku sūrio įdaru

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sūriu įdaryta paprika
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai nesudėtingas ir labai skanus užkandis! Tiekti galima tiesiog supjausčius ar ant skrudintos juodos duonos riekelių. Visai nesudėtingas ir labai skanus užkandis! Tiekti galima tiesiog supjausčius ar ant skrudintos juodos duonos riekelių. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas raudonosios paprikos
150 gramų fermentinio sūrio
50 gramų sviesto
2 šaukštai majonezo
1 skiltelė česnako
šiek tiek krapų (ar kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sūrį sutarkuoti, išmaišyti su minkštu sviestu ir majonezu, smulkintu česnaku ir krapais.
2.
Nuplautos ir nusausintos paprikos viršūnėlę nupjauti, išimti sėklas. Papriką standžiai prikimšti sūrio mase. Dėti bent valandai į šaldytuvą, kad įdaras sutvirtėtų.
3.
Papriką supjaustyti maždaug piršto storio riekelėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital