200 g miltų, druską ir tarkuotą margariną suberti ant lentelės ir kapoti peiliu kaip ruošiant trapiąją tešlą. Įpilti 3 šaukštus vandens ir išminkyti tešlą. Tešlos rutulį pridengti drobule ir laikyti šiltoje vietoje.
Sviestą ištrinti iki vientisos masės, po vieną sudėti trynius, sukrėsti varškę, paskui suberti tarkuotą sūrį, 100 g miltų ir prieskonius.
Tešlą trumpai paminkyti, iškočioti tinkamos formos lakštą ir juo iškloti riebalais išteptą torto formą (apie 26 cm skersmens). Keliose vietose tešlą subadyti šakute.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su sūrio mase. Ant tešlos sukrėsti sūrio masę ir išlyginti paviršių. Plokštainį kepti įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)