Pikantiškas užkandis su lašiša

AUTORIUS:
Genutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pikantiškas užkandis su lašiša
Autorius apie receptą: Šis puikus užkandis ne tik skanus, bet ir gražiai atrodo ant stalo dėl gražios spalvos, kurią suteikia špinatai. Šis puikus užkandis ne tik skanus, bet ir gražiai atrodo ant stalo dėl gražios spalvos, kurią suteikia špinatai. Genutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų špinatų
3 vienetai kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
40 gramų grietinės
25 mililitrai augalinio aliejaus
15 gramų kukurūzų krakmolo
6 gramai kepimo miltelių
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų kreminio sūrio
250 gramų sūdytos lašišos (arba šaltai rūkytos)
3 vienetai kiaušinių trynių (virtų)
1 pundelis krapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Špinatus nuplikyti karštu vandeniu, po to greitai perlieti šaltu, kad išliktų graži spalva.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, įdėti grietinės, špinatus ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Tuomet įpilti aliejaus, įberti miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir trumpai paplakti iki vientisos masės.
3.
Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi, patepti aliejumi, supilti tešlą ir išlyginti. i
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių, priklauso nuo orkaitės. Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus į kepinį ir ištraukus jis turi būti švarus.
5.
Iškeptą biskvitą dar šiltą susukti su kepimo popieriumi ir palaukti, kol atauš.
6.
Įdarui kiaušinių trynius sutarkuoti, lašišą plonai supjaustyti, krapus susmulkinti.
7.
Atvėsusį biskvitą išvynioti ir sutepti kreminiu sūriu. Pabarstyti tryniais, krapais, pipirais. Išdėlioti lašišos gabalėlius. Tada atsargiai suvynioti ir susukti į plėvelę, padėti keletai valandų į šaldytuvą.
8.
Patiekiant, supjaustyti griežinėliais ir gražiai sudėti į lėkštę.
Patarimai:
Kepimo skarda maždaug 30 x 24 cm.
AUTORIUS: Genutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital