Pikantiška orkaitėje kepta skumbrė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Orkaitėje kepta skumbrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai skumbrės
1 galva česnako
šiek tiek citrinų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek maltos kalendros
šiek tiek malto muskato
šiek tiek provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvis išvalome, išplauname, nusausiname, padarome kelis skersinius pjūvius ir ištriname prieskonių ir druskos mišiniu. Paliekame pasimarinuoti pusvalandžiui.
2.
Kepimo formą išklojame folija, patepame aliejumi, sudedame žuvis ir apšlakstome citrinos sultimis. Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
3.
Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą. Tinka su daržovėmis, ryžiais, bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital