Pievagrybių garnyras

AUTORIUS:
Artūrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pievagrybių garnyras
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g pievagrybių
100 g lašinių
2 šaukštai sviesto
druskos
aštrios paprikos
petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliems pievagrybiams nupjaunami kotai.
Švarios galvutės pakaitomis su mažais lašinių kubeliais suveriamos ant iešmo.
Pavilgomos ištirpintame svieste, kuris pagardinamas druska ir aštrios paprikos. Kepama grilyje kol grybai iškepa ir truputi paruduoja.
Kepimo laikas priklauso ir nuo kepurėlių dydžio.
Papuošiama petražolių šakutėmis.
Tiekiama prie keptos paukštienos arba tik su balta duona.
Arba: Didelės pievagrybių kepurėlės farširuojamos faršu pagardintu prieskoniais, dedamos į grilį ir kepamos. Tiekiama su bulvių piure.
AUTORIUS: Artūrė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Artūrė
2010-08-23 15:35
as ju niekada nelupu ir stengiuosi pirkti kuo svaresnius ATSAKYTI
Simona
2010-08-23 14:39
man tai atsibosta juos lupti, nors zinau, kad kiti pirvagrybius tik nuplauna :) o siaip, esu bandziusi kepti pievagrybius ant griliaus, labai gerai gaunasi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital