Pievagrybiai su česnakais

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pievagrybiai su česnakais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g pievagrybiu
alyvuogiu aliejaus
7 česnako skiltelių
chereso (paskaninimui)
petražolių
druskos
pipiru
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius gerokai apkepinti su 4 v. š. alyvuogių aliejaus. Nulupti česnako skilteles ir supjaustyti griežineliais. Į indą su česnakais supilti 5 v. š. chereso ir suberti stambiai supjaustytų petražolių. 3 minutes pavirti ant stiprios ugnies. Pagardinti druska ir pipirais.
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Lena
2018-05-15 19:43
Nelabai supratau. Grybus kepam, cesnakus verdame ir veliau ant grybu tiesiog uzpilami cesnakai virti vyne? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital