Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | maltos mėsos (naudojau kiaulienos ir jautienos) | |
1 litras | sultinio (daržovių arba jautienos) | |
400 gramų | konservuotų pomidorų | |
400 gramų | pomidorų padažo (itališko tipo, naudojau Beatos "Ponas italas", galima keisti pomidorų tyre, žr. patarimus) | |
100 gramų | saliamio (arba kitokios mėgiamos rūkytos mėsos) | |
100 gramų | pievagrybių | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
40 gramų | juodųjų alyvuogių | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | itališkų žolelių (arba 2 a.š. raudonėlio) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių (nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | mocarela sūrio (ar kito gerai besilydančio sūrio) | |
pagal skonį | baziliko (šviežių) |