Autorius apie receptą:
Šis persikų ir aviečių kokteilis yra lengvas, gaivus ir puikiai tinkantis vasarai. Jame yra šviežių aviečių sirupo, persikų tyrės ir balto putojančio vyno. Saldus aviečių
Šis persikų ir aviečių kokteilis yra lengvas, gaivus ir puikiai tinkantis vasarai. Jame yra šviežių aviečių sirupo, persikų tyrės ir balto putojančio vyno. Saldus aviečių sirupas paskęsta dugne ir primena saulėlydį.
(...daugiau)(...mažiau)Ritos receptai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 mililitrų
persikų
(tyrės)
200 mililitrų
putojančio vyno
("Prosecco")
50 mililitrų
sirupo
(aviečių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Persikus perpjauname pusiau, pašaliname odelę ir kaulą. Supjaustome gabaliukais ir dedame į trintuvę.
2.
Į aukštas ir siauras taures pilkite persikų tyrę, o ant viršaus pilkite putojantį vyną. Po to ant viršaus pilkite aviečių sirupą.
3.
Puošiau persikų skiltelėmis ir mėtomis. Prieš geriant, rekomenduoju išmaišyti, kad nuostabus aviečių sirupo saldumas neliktų dugne.
Patarimai:
•
Aviečių sirupą galite pasiruošti iš anksto: avietes užberti cukrumi ir susidariusį sirupą pavirti, kol sutirštės.