Perlinių kruopų agurkinė sriuba

AUTORIUS:
Liudmila
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Perlinių kruopų agurkinė sriuba
Autorius apie receptą: Perlinių kruopų raugintų agurkų sriuba nukelia į vaikystę pas močiutę į kaimą. Tai labai soti, šildanti ir skani sriuba. Perlinių kruopų raugintų agurkų sriuba nukelia į vaikystę pas močiutę į kaimą. Tai labai soti, šildanti ir skani sriuba. Liudmila
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 stiklinės perlinių kruopų
2 vienetai bulvių
4 vienetai raugintų agurkų
2 vienetai morkų
1 vienetas salierių
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
2 lapai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Patiekiant:
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Per naktį išmirkykite 0,5 stiklinės perlinių kruopų.
2.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome. Morkas ir salierą supjaustome kubeliais. Bulves supjaustome nedideliais gabalėliais. Susmulkiname raugintus agurkus.
3.
Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai suminkštės, suberkite susmulkintus česnakus ir po minutės suberkite kubeliais supjaustytas morkas ir salierus. Kepinkite maišydami, kol daržovės karamelizuosis. Suberkite per naktį išmirkytas bei nusausintas perlines kruopas ir, toliau maišydami, pakepinkite kelias minutes. Suberkite supjaustytas bulves, minutę pakepinkite. Supilkite 1,5 litro vandens, įmeskite lauro lapus, pasūdykite ir užvirinkite. Virkite puodą uždengę ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės ir tada sudėkite supjaustytus raugintus agurkus. Pavirkite apie 2-3 minutes. Paragaukite ir jei trūksta, įberkite druskos bei pagardinkite juodaisiais pipirais.
4.
Patiekite su grietine.
AUTORIUS: Liudmila
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital