Kalakutieną sumalti, sudėti prieskonius gerai išmaišyti ir padėti, kad gerai atšaltų. Į atvėsusį frašą supilti grietinėlę, ištirpintą atvėsusį sviestą, trauktinę, sudėti susmulkintas pistacijas, abrikosus ir gerai išmaišyti.
Į pailgą formą įtiesti folijos, formos dugną ir šonus padengti faršu.
Vištos krūtinėlę išskleiskite, pagardinkite prieskoniais. Įvyniokite vištienos faršą sumaišytą su smulkiai supjaustytais grybais pakepintais aliejuje arba svieste su svogūneliu, kailienos kumpį, prieskoniais ir aišku druska. Gautą įdarą dėkite į forma ant kalakutiesnos faršo. Ant viršaus sudėkite 1/3 kalakutienos faršo. Paviršių išlyginkite.
Kepimo formą dėkite į kitą skardą su vandeniu ir dėkite į iki 170°C temp. įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 min. Leiskite terinui atvėsti, nuimkite foliją ir padenkite želė sluoksniu.