Tinginys be kondensuoto pieno - pigus ir labai skanus!

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 231)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 231)
Tinginys be kondensuoto pieno
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Super paprastai pagaminamas, taupus ir labai skanus tinginys, kuriam nereikia kondensuoto pieno, o ir visi kiti ingredientai paprastučiai. Labai rekomenduoju paragauti. Super paprastai pagaminamas, taupus ir labai skanus tinginys, kuriam nereikia kondensuoto pieno, o ir visi kiti ingredientai paprastučiai. Labai rekomenduoju paragauti. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
400 gramų sausainių (naudojau Gaidelio klasikinius)
150 mililitrų pieno
150 gramų sviesto
100 gramų cukraus
4 šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupinti nedideliais gabalėliais kaip įprastam tinginiui.
2.
Į prikaistuvį supilti pieną, sudėti kubeliais pjaustytą sviestą, berti cukrų ir kakavą.
3.
Maišant kaitinti ant vidutinės ugnies iki masė užvirs ir šiek tiek sutirštės (man užtrunka apie 10-15 min). Smarkiai sutirštėti ji neturi, tiesiog iš skystos virs kiek tirštesne, ją ims šiek tiek "traukti" prie puodo dugno.
4.
Karštą masę supilti ant sausainių. Gerai išmaišyti. Palikti pastovėti 5 minutes (kad kremas truputį susigertų į sausainius), tada dar kartą išmaišyti.
5.
Masę krėsti ant kepimo popieriaus ir standžiai spaudžiant (kitu kepimo popieriaus lapu ar maišeliu) formuoti tinginį.
6.
Tinginį padėti į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų.
RECEPTO DRAUGAS: Gaidelis
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Gabija
2020-04-17 14:51
labai, skanūs,,šitie,, receptai
ATSAKYTI
Ana
2020-02-20 20:55
Labai skanus tinginys, gerai sustingo ir patiko, kad taip lengva pagaminti ir nebrangu ATSAKYTI
Nijole
2017-11-19 15:48
Daug metu darau sita tinginuka, tik truputi kitokia eiga - visus ingredientus (be sausainiu) sudedu i puoda). Vos uzvirus siai masei sumetu sulauzytus sausainius ir su saukstu maisau si visa misini kelias minutes. Nukelus nuo ugnes dedu i forma, gerai suspaudziu ir tada i saldytuva per nakti. ATSAKYTI
Reda
2015-11-11 00:09
Visada darau si tingini su pienuku ir visada sustingsta, gaunasi puikus. Tik dar kartais idedu ir juodo sokolado :-) ATSAKYTI
Alberta
2014-06-03 17:18
Tinginys pavyko puikiai :) pieno, sviesto ir cukraus tirpalas kaitinant pernelyg nesutirštėjo, bet pabuvęs šaldytuve tinginukas gerai sustingo. Draugams užsieniečiams labai patiko, neprasitarsiu, kad buvo lengva pagaminti, tegul galvoja, jog esu super šauni šeimininkė, chi chi :) ATSAKYTI
Dovilė
2012-03-07 09:25
Aš taip pat tokį darau. Pigus ir skanus :) ATSAKYTI
Dita
2011-11-19 16:37
labai labai skanu;) ATSAKYTI
Vaida
2011-08-10 13:50
Visada darau pagal šį receptą. Tai pats skaniausias tinginys ir tikrai pats pigiausias. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Modesta
2011-02-24 09:38
Tik sitoki tingini ir tedarau, labai skanus :) ATSAKYTI
Jurga
2011-02-20 12:38
Labai patiko! Džiugu, kad taip skaniai gavosi tinginys ir be kondesuoto pieno. ATSAKYTI
kristina
2011-01-22 17:26
Dariau si tinginuka, gavosi super skanus, siandien vel darysiu antra karta, dekui uz receptuka! ATSAKYTI
julija
2010-04-14 21:46
Tinginys pagal si recepta labai skanus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital