Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
400 gramų | ožkos pieno sūrio (minkšto) | |
100 mililitrų | panko džiūvėsėlių | |
2 šaukštai | rapsų aliejaus | |
1 šaukštas | petražolių (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštas | džiovintų bazilikų (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštelis | krapų (naudojome Santa Maria) | |
0.5 šaukštelio | raudonėliai (naudojome Santa Maria) | |
Garnyrui: | ||
400 gramų | vyšninių pomidorų | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | kaparėlių | |
2 šaukštai | balzaminio acto | |
1 šaukštas | medaus | |
1 šaukštelis | pipirai tellicherry (naudojome Santa Maria) | |
0.5 šaukštelio | akmens druskos (naudojome Santa Maria) | |
Padažui: | ||
100 mililitrų | baziliko (šviežių) | |
100 mililitrų | rapsų aliejaus |