Ožkos sūris su žolelėmis ir panko džiūvėsėliais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Ožkos sūris su žolelėmis ir panko džiūvėsėliais
Autorius apie receptą: Keptas ožkos sūris patiektas su sultingais pomidorais ir kapareliais. Lengva paruošti ir be galo gardu! Keptas ožkos sūris patiektas su sultingais pomidorais ir kapareliais. Lengva paruošti ir be galo gardu! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
400 gramų ožkos pieno sūrio (minkšto)
100 mililitrų panko džiūvėsėlių
2 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštas petražolių (naudojome Santa Maria)
1 šaukštas džiovintų bazilikų (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis krapų (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio raudonėliai (naudojome Santa Maria)
Garnyrui:
400 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai kaparėlių
2 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis pipirai tellicherry (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome Santa Maria)
Padažui:
100 mililitrų baziliko (šviežių)
100 mililitrų rapsų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Keptam sūriui sūrio griežinėlius patepkite aliejumi.
2.
Dubenyje sumaišykite panko džiūvėsėlius ir prieskonines žoleles.
3.
Sūrį apvoliokite džiūvėsėliuose su žolelėmis ir dėkite į riebalais pateptą kepimo indą.
4.
Kepkite 175°C temperatūroje 10 minučių, kol sūris apskrus.
5.
Vyšniniams pomidorams su kaparėliais paruošti svogūną smulkiai supjaustykite ir šiek tiek apkepkite.
6.
Sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, kaparėlius, medų ir supilkite balzaminį actą. Leiskite pasitroškinti.
7.
Pagardinkite juodaisiais pipirais ir druska.
8.
Žolelių aliejui paruošti puode ar keptuvėje iki 60°C įkaitinkite aliejų.
9.
Rankiniu plaktuvu iki vientisos konsistencijos sumaišykite bazilikus su aliejumi.
10.
Šiltą ožkos sūrį patiekite su pomidorų salotomis ir aliejumi su žolelėmis. Jei norite, papildomai galite pagardinti skrudintais migdolais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital