Naktiniai avižiniai dribsniai su chia, uogų kompotu ir migdolų kremu

AUTORIUS:
Alpro,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naktiniai avižiniai dribsniai su chia, uogų kompotu ir migdolų kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
275 mililitrai avižų gėrimo (naudojome „Alpro“)
200 gramų šaldytų uogų (mėlynių, gervuogių ir aviečių)
150 gramų avižinių dribsnių
100 gramų augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“)
1 vienetas kriaušių (tarkuotos)
20 gramų chia (ispaninio šalavijo) sėklų
Papildomai:
1 vienetas bananų
2 šaukštai migdolų kremo (gali keisti kitu mėgiamu riešutu kremu)
1.5 šaukšto klevų sirupo
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
1/4 šaukštelio malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sudėk avižas, chia sėklas, kriaušę, „Alpro This Is Not M*lk 1,8%“ avižų gėrimą ir „Alpro“ augalinę alternatyvą jogurtui į dubenį, išmaišyk, laikyk šaldytuve per naktį.
2.
Į keptuvę sudėk šaldytas uogas, klevų sirupą, cinamoną ir vanilę, ant vidutinės ugnies virk 6-8 minutes, kol uogos atitirps ir išleis skystį, kad gautųsi kompoto tekstūra. Nuimk nuo ugnies ir atidėk į šalį, kad visiškai atvėstų.
3.
Kai būsi pasiruošę patiekti, avižinius dribsnius padalink į 4 dubenėlius, ant viršaus uždėk griežinėliais supjaustytą bananą, uogų kompotą ir migdolų kremą. Skanaus!
AUTORIUS: Alpro
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital