Autorius apie receptą:
Labai lengva, greita, kasdieniška... Kai noris kokio skanumyno. Traškus batonas ir cinamonu kvepiantys obuoliai. Taip paprasta, kad pasigamintų ir vaikai.
Labai lengva, greita, kasdieniška... Kai noris kokio skanumyno. Traškus batonas ir cinamonu kvepiantys obuoliai. Taip paprasta, kad pasigamintų ir vaikai.
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
2 vienetai
obuolių
(didesnių)
7 riekės
batono
1 šaukštas
grietinės
šiek tiek
cukraus
šiek tiek
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius sutarkuoti burokine tarka, dėti grietinės, suberti cukraus pagal skonį, išmaišyti ir užtepti ant batono riekelių.
2.
Užbarstyti cinamoną, dėti į kepimo formą ir kepti 180 - 200 C laipsnių orkaitėje. Kepti, kol gražiai paruduos.