Orkaitėje keptas varškės sūris su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje keptas varškės sūris su šonine
Orkaitėje keptas varškės sūris su šonine
Orkaitėje keptas varškės sūris su šonine
Orkaitėje keptas varškės sūris su šonine
Orkaitėje keptas varškės sūris su šonine
Autorius apie receptą: Dalinuosi kepto varškės sūrio receptu. Bet žinote ką? Man visi sūriai skanūs! Ir visai nesvarbu, ar jis pikantiško, ar saldaus skonio - aš tiesiog juos mėgstu. Šįsyk sūrį Dalinuosi kepto varškės sūrio receptu. Bet žinote ką? Man visi sūriai skanūs! Ir visai nesvarbu, ar jis pikantiško, ar saldaus skonio - aš tiesiog juos mėgstu. Šįsyk sūrį kepiau su šonine. Beje, jau senai užmačiau šią idėją internete, beliko tik prisiruošti ją įgyvendinti. Tai štai - visame gražume sūris "marškinėliuose" mano virtuvėje. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas varškės sūrio (apytiksliai 350 g)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės (pirkau jau pjaustytą plonomis riekelėmis)
1 šakelė rozmarinų šakelių
Marinatui:
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į indelį įpilti aliejaus, įberti džiovintą rozmariną, česnako ir paprikos miltelius, druską. Išmaišyti.
2.
Sūrį iš visų pusių aptepti paruoštu prieskonių marinatu ir įdėti į šaldytuvą marinuotis.
3.
Išėmus sūrį iš šaldytuvo, jį apsukti šonines juostelėmis. Šoninės juosteles sukite aplink sūrį arčiau viena kitos, nes kepdamos jos susitraukia. Uždėkite rozmarino šakelę.
4.
Pasiruošti lapą folijos, ant jos dėti paruoštą kepimui sūrį ir jį visą apvynioti folija.
5.
Sūrį kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes. Tuomet foliją nuimti ir dar pakepti apie 10 minučių iki kol šoninė apskrus.
6.
Kai sūris iškeps, leiskite jam atvėsti, sutvirtėti, tuomet jis pjaustysis daug lengviau.
Patarimai:
Marinavimas. Ilgiau marinuojant, sūris bus dar skanesnis, tad jei turite laiko, galite tai daryti net ir per naktį ar bent porą valandų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2021-01-06 16:22
Jus turbut labai suriai valgot. Pati kepu suri apsukta kumpiu ir nuo pacio kompio surumo per akis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital