Išplakite viename dubenyje kiaušinius, pieną, miltus bei prieskonius.
Į tą patį dubenį sudėkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite.
Įdarui susipjaustykite pievagrybius bei porą ir sumaišykite juos su prieskoniais.
Į įkaitusią keptuvę su aliejumi pilkite kiaušinių mišinį ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių.
Abiems pusėms apkepus padalinkite omleto blyną pusiau, ant kiekvienos pusės dėkite pasigamintą įdarą ir tuomet dar kartą perlenkite bei dar šiek tiek pakepkite.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!