Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Obuolių pyragas su traškiu migdolų viršumi
Autorius apie receptą: Nors obuolių pyragai nėra mano patys mėgstamiausi, tačiau atėjus obuolių sezonui niekaip negaliu atsispirti juos kepti pagal įvairius receptus. Šis pyragas nesunkiai Nors obuolių pyragai nėra mano patys mėgstamiausi, tačiau atėjus obuolių sezonui niekaip negaliu atsispirti juos kepti pagal įvairius receptus. Šis pyragas nesunkiai pagaminamas, puikiai atrodantis, na o skonis kaip obuolių pyrago. Tiems, kas ragavo - labai patiko! (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
320 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas vanilinio cukraus
Įdarui:
1 kilogramas obuolių
100 gramų razinų
50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
50 gramų cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai bulvių krakmolo
1 šaukštelis citrinos žievelės
Viršui:
100 gramų cukraus
60 gramų migdolų drožlių
10 gramų sviesto
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, išmaišyti iki purumo. Tuomet įmušti kiaušinį, berti vanilinį cukrų, viską gerai išplakti. Po truputį įsijoti miltus su kepimo milteliais ir druska, viską gerai išmaišyti.
2.
Kepimo formą (naudojau 26 cm skersmens) ištepti sviestu, tolygiai paskirstyti tešlą taip, kad dengtų dugną ir kraštus.
3.
Įdarui nulupti obuolius, supjaustyti nedideliais kubeliais, dėti į dubenį, pilti citrinų sultis, išmaišyti. Tuomet dėti sviestą, berti cukrų, razinas ir įtarkuoti citrinos žievelę. Palikti apie 10 minučių pastovėti, tuomet berti bulvių krakmolą ir permaišyti.
4.
Paruoštus obuolius paskirstyti ant tešlos sluoksnio.
5.
Viršui sviestą ištirpinti, suberti cukrų, dėti medaus, pilti pieną bei sudėti migdolų drožles. Pakaitinti iki kol užvirs ir užpilti ant obuolių.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35-45 minutes.
7.
Galima patiekti su vaniliniais ledais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital