Obuolių ir morkų salotos paskanintos datulėmis

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių ir morkų salotos paskanintos datulėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas obuolių (saldžiarūgščiai, kumščio dydžio)
1 vienetas morkų (delno ilgio)
1 šaukštelis medaus
1 vienetas citrinų (pusės citrinos sultys)
1 šaukštelis mėtų (džiovinta, sutrinta į miltelius)
5 vienetai datulių (džiovintos, be kauliukų)
šiek tiek petražolių (šviežios)
šiek tiek baziliko
1 šaukštelis aliejaus (sėmenų, šaltai spaustas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morka sutarkuojama burokine tarka, obuolys - irgi, bet kai visi ingredientai pasiruošti – kitaip jis patamsės. Nebent galima apšlakstyti citrinos sultimis. Morkos ir obuolio turi būti maždaug po lygiai.
2.
Datulės supjaustomos smulkiais gabaliukais, petražolės – kuo smulkiau. Galima smulkiai supjaustyti baziliko lapelį – jis priduos dar pikantiškesnio skonio ir aromato.
3.
Atskiroje lėkštutėje pasigaminamas padažas: medaus šaukštelis, aliejaus šaukštelis, citrinos sultys ir džiovinta mėta. Viskas gerai išplakama.
4.
Morkos, obuoliai, datulės ir petražolės su baziliku sudedami į indą ir išmaišoma. Užpilamas padažas. Skanaus.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital