Nuostabūs karšti sumuštiniai su grybais ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Nuostabūs karšti sumuštiniai su grybais ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
120 gramų pievagrybių (arba apvirtų miško grybų)
4 riekės šviesios forminės duonos
2 vienetai kiaušinių
90 mililitrų pieno
70 gramų sūrio
0.5 vieneto svogūnų (arba 1 skiltelės česnako)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną.
2.
Keptuvėje su 0,5 šaukšto aliejaus pakepinti pievagrybius su svogūnu apie 5 minutes. Pagardinti druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakti su pienu.
4.
Ant duonos riekelės dėti pakepintas daržoves, pabarstyti tarkuoto sūrio ir uždėti kitą duonos riekelę an viršaus. Paruoštus sumuštinius pamirkyti prieno plakiny.
5.
Kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital