Nugarinės kepsneliai česnakiniame marinate

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nugarinės kepsneliai česnakiniame marinate
Autorius apie receptą: Dar vienas patiekalas iš Graikijos virtuvės. Turėtų patikti visiems mėsos mylėtojams, nes paprasta sudėtis, greitai pagaminama ir svarbiausia - skanu. Šie graikiški kepsniai Dar vienas patiekalas iš Graikijos virtuvės. Turėtų patikti visiems mėsos mylėtojams, nes paprasta sudėtis, greitai pagaminama ir svarbiausia - skanu. Šie graikiški kepsniai turėtų būti dabar "ant bangos", nes vis daugiau laiko praleidžiame sode, gamindami grilyje. Mėsa iškepa sultinga ir kvapni. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kiaulienos nugarinės
Marinatui:
4 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių (smulkintų)
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas džiovintų žolelių mišinio
1 šaukštelis raudonosios paprikos dribsnių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos nugarinę supjaustyti vienodo dydžio gabalais.
2.
Į dubenėlį pilti aliejų, citrinų sulčių, berti petražoles, džiovintas žoleles, druską, pipirus, paprikos dribsnius ir įspausti česnaką, gerai išmaišyti. Dėti mėsą į dubenį ir gerai ištrinti paruoštu marinatu, padėti į šaldytuvą 10 minučių.
3.
Iešmelius išmirkyti vandenyje, jei kepsite grilio keptuvėje. Mėsą suverti ant iešmų ir kepti grilyje po kelias minutes iš kiekvienos pusės. Kepant mėsą, ją vis patepti likusiu marinatu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital