Nevisai tikra lazanija

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nevisai tikra lazanija
INGREDIENTAI:
Makaronai, ne patys smulkiausi, 500 gramų
Daktariška dešra, 700 gramų
Daržovės, šaldytos, 400 gramų
Fermentinis sūris, truputį
Pomidorų padažas, truputį
Bazilikas, pagal skonį
Petražolės, pagal skonį
Raudonėliai (Oreganas), pagal skonį
Mairūnas, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą. Skanumėlis!!!! Siūlau išbandyti.
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis