Netradiciškos salotos

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Netradiciškos salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
salotų lapų
kriaušės
gabalioko stipresnio skonio balto- rokforas, šviežias avies sūris su žalumynais ir kt.
graikinių riešutų
alyvuogių aliejaus
citrinų sulčių
rudojo cukraus
žiupsnio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdorojame kriaušę: supjaustome skiltelėmis ir išimame sėklalizdžius. Nepridegančioje keptuvėje apkepiname kriaušes iš abiejų pusių, kol truputį paskrunda, bet neištęžta, todėl geriausia tai daryti nustačius pačią kaitriausią ugnį.
Padažui sumaišome aliejų, citrinos sultis (tiktų balzaminis actas), rudąjį cukrų, druską. sumaišome plėšytus salotų lapus, kriaušes, graikinius riešutus ir sūrį – po truputėlį visko paliekame papuošimui.
Skanaujame su traškia šviežia duonele.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital