Nesaldžios pusryčių bandelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nesaldžios pusryčių bandelės
Autorius apie receptą: Nesaldžios bandelės, kurias galima pasiruošti vakare, o kepti ryte ir pusryčiams valgyti šiltas. Nesaldžios bandelės, kurias galima pasiruošti vakare, o kepti ryte ir pusryčiams valgyti šiltas. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų pieno (šilto)
50 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų rikotos sūrio
200 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
150 gramų vytinto kumpio (arba rūkyto, juostelių)
2 šaukštai kietojo sūrio (tarkuoto)
50 gramų špinatų
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną pašildyti iki šiltumo (kad užlašinus ant delno jaustųsi šilumą, bet nedegintų) suberti cukrų, mieles. Palikti apie 5-10 min pastovėti, kad mielės pradėtų veikti. Dėti minkštą sviestą, berti druską ir miltus. Miltų iš karto visų nedėti, minkant, žiūrėti poreikį.
2.
Suminkyti vientisą tešlą. Minkiau stacionariame maišytuve apie 4 min. Tešla neturėtų būti labai kieta, bet ir nelipti prie rankų. Uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti apie 1 val pakilti.
3.
Įdarui rikotą sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu, tarkuota mocarela, smulkintu laiškiniu česnaku, pipirais (druskos nededu, nes sūrumo turi sūriai, taip pat naudojama rūkyta arba vytinta mėsa).
4.
Tešlai pakilus, iškočioti maždaug 5 mm storio lakštą. Aptepti sūrio mišiniu, jį užkloti kumpiu, ant viršaus sudėlioti špinatus. Atsargiai suvynioti. Vyniotinį supjaustyti į 8-10 dalių. Sudėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardelę.
5.
Jeigu kepsite tą pačią dieną - uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti pakilti 20-30 min. Jeigu kepsite ryte, supjaustytas ir į skardą sudėtas bandeles uždengti maistine plėvele ir iš karto dėti į šaldytuvą. Kol ryte kais orkaitė, bandeles palaikyti kambario temperatūroje.
6.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių, kepti 35-40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital