Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša – nemirštanti klasika, be kurios šventinis stalas sunkiai įsivaizduojamas. Siekiantiems originalumo siūlome sausainių pagrindo sumuštinukus su lašiša, kurių skonis nenuvils net išrankiausių. Jiems pagaminti gali būti naudojami ruginiai, avižiniai ar sūresni „Selga Nature“ sausainiai su jūros druska ir sėklomis.
Paruošimo būdas: ant sausainių pagal skonį užtepame varškės sūrelį ir uždedame po nedidį lašišos gabalėlį. Ant viršaus pabarstome druskos ir pipirų, uždedame griežinėlį citrinos. Sumuštinio viršų paskaniname marinuotais kaparėliais ir šviežio baziliko šakele. Patiekti iškarto.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)