Autorius apie receptą:
Greitas sausainių tortas su šokoladiniu kremu - nereikia kepti, begalo skanus prie kavos ar arbatos puodelio.
Greitas sausainių tortas su šokoladiniu kremu - nereikia kepti, begalo skanus prie kavos ar arbatos puodelio.
Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
810 gramų
sausainių
450 gramų
grietinėlės, 35% riebumo
400 gramų
kreminio sūrio
350 gramų
šokoladinio kremo
90 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sudėti šokoladinį kremą į konditerinį maišelį.
2.
Į dubenį pilti grietinėlę ir išplakti iki purios, tirštos masės.
3.
Tuomet į kitą dubenėlį sudėti kreminį sūrį, berti cukrų ir išplakti. Į dubenį su išplakta grietinėle sudėti kreminę sūrio masę ir dar kartą išplakti.
4.
Kepimo formą (naudojau 28 x 18 cm dydžio) ištiesti kepimo popieriumi, tuomet maistine plėvele ir pradėti sluoksniuoti - dėti sausainius (naudojau 15 sausainių vienam sluoksniui), kad padengtų visą plotį, tuomet dėti paruoštą kremą, paskirstyti per visą plotį ir juostelėmis išspausti šokoladinį kremą. Taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų, o paskutinis sluoksnis turi būti sausainių. Aptepti šokoladiniu kremu.
5.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą parai arba dviems, kad skoniai susijungtų ir sustingtų.