1. Sausainius sudėkite į plastikinį maišelį ir su trupinkite kočėlu arba pasinaudokite smulkintuvo pagalba, aš taip ir padariau, sausainiai puikiai susismulkino. Sumaišykite sausainius su tirpintu sviestu. Dėkite sausainių mišinį į formą, gerai suspauskite. Padėkite į šaldytuvą.
2. Grietinėlę išplakite iki tvirtumo, bet ne iki standumo. Dėkite į šaldytuvą.
3. Kitame dubenyje sumaišykite maskarponę su cukraus pudra, kol masė taps vienalytė.
4. Želatiną užpilkite 50 ml vandens. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje, jokiu būdu neužvirinkite.
5. Ištirpdykite baltą šokoladą su dviem šaukštais vandens dubenyje pastatytame ant puodo su verdančiu vandeniu. Supilkite ištirpintą želatiną į šokolado mišinį ir gerai išmaišykite.
6. Supilkite šokolado mišinį į maskarponės mišinį ir gerai sumaišykite. Lėtai įmaišykite išplaktą grietinėlę.
7. Sukrėskite įdarą į formą, išlyginkite paviršių. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
8. Uogų putėsiams uogas kaitinkite ant viryklės, kol išbrinkusi želatina ištirps (želatina užbrinkite su 30 ml šalto vandens). Masę pertrinkite per sietelį. Pradėjus stingti serbentus išplakite mikseriu iki masė padvigubės ir pavirs i putas.
9. Kai masė sustings užpilkite juodųjų serbentų putėsių masę.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)