Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
180 g cukraus
60 g miltų
75 g krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 stiklainis juodųjų serbentų uogienės
Cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!
Jeigu lūžinėjo, galbūt šiek tiek perkepėte, pabandykite kitąsyk kepti truputėlį trumpiau, turėtų būti gerai. Arba dar lūžinėjimas gali nutikti, jeigu tešlą nevienodai paskirstėte formoje, pvz. jeigu prie kraštų tešlos sluoksnis plonesnis, tada jis iškepa greičiau ir būna sausesnis, todėl ir įlūžta.
ATSAKYTI
as
2017-05-18 17:55
o man neskanu...
ATSAKYTI
Ieva
2017-05-21 22:14
O kas būtent jums nepatiko? Man tai labai skanu - purus ir minkštas, tik su vyšnių uogiene dariau :)
ATSAKYTI