Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Miltai : 500 g.
Pienas : 250 g.
Mielės : 25 g.
Kiaušiniai : 2 tryniai.
Cukrus : 100 g.
Valgomoji druska : 5 g.
Vanilės esensija : Pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošiama mielinė tešla arba naudojama šaldyta. Du trečdalius tešlos iškočiokite, išklokite skardą. Kraštelius prispauskite prie skardos kraštų. Leiskite tešlai pakilti. Ant pakilusios tešlos tolygiai paskirstykite vyšnių arba abrikosų įdarą pyragams. Iš likusios tešlos suformuokite 0,5 cm storio volelius. Ruošiamą pyragą puoškite iš volelių išdėliodami ,,tinklelį“. Patepkite kiaušinio plakiniu ir palikite pakilti. Kepkite įkaitintoje iki 250° C orkaitėje , kol pyragas gražiai pagels.