Naminis krapų pesto

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminis krapų pesto
Autorius apie receptą: Visiems, kas mėgsta krapus, siūlau pasigaminti šią užtepėlę, kurią ir su krekeriais galima valgyt, ir su makaronais ar su kuo tik mėgstate. Visiems, kas mėgsta krapus, siūlau pasigaminti šią užtepėlę, kurią ir su krekeriais galima valgyt, ir su makaronais ar su kuo tik mėgstate. Viktorija, Gaminame ir mėgaujamės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
70 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
70 mililitrų alyvuogių aliejaus (kokybiško)
50 gramų krapų (be kotelių)
30 gramų kedro riešutų (arba anakardžių, migdolų)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinti sausą keptuvę, suberti riešutus ir pakepti, tuomet atvėsinti.
2.
Į dubenį dėti atvėsintus riešutus, krapus, parmezano sūrį, pilti alyvuogių aliejų, citrinų sultis, berti druską, dėti česnaką ir sutrinti elektriniu trintuvu iki pastos konsistencijos.
Patarimai:
Sudėjus į užsukamą stiklainį ir galima laikyti iki 1 mėnesio šaldytuve.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital