Naminiai griliažiniai saldainiai greitai ir pigiai
AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 8)
Autorius apie receptą:
Kuo ploniau paskirstysite masę skardoje, tuo lengviau bus šį skanėstą laužyti ir gabalėliai bus plonesni, trapesni.
Kuo ploniau paskirstysite masę skardoje, tuo lengviau bus šį skanėstą laužyti ir gabalėliai bus plonesni, trapesni.
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
1 kilogramas
cukraus
300 gramų
riešutų
(galima smulkintų)
200 gramų
saulėgrąžų
100 gramų
sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Cukrų ištirpinti, kol jis įgaus gražios karamelės spalvą.
2.
Tada suberti riešutus, sėklas ir saulėgrąžas. Viską išmaišyti ir supilti į didelę skardą, išklotą kepimo popieriumi.