Naminė varškė pagal Dalią

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Naminė varškė pagal Dalią
Autorius apie receptą: Varškė labai švelnaus skonio, nerūgšti, net pasakyčiau salstelėjusi. Tai pati skaniausi kada ragauta varškė. Gaminu varškę jau 10 metų! Iš šio ingredientų kiekio pavyks Varškė labai švelnaus skonio, nerūgšti, net pasakyčiau salstelėjusi. Tai pati skaniausi kada ragauta varškė. Gaminu varškę jau 10 metų! Iš šio ingredientų kiekio pavyks paruošti apie 900 gramų varškės. (...daugiau) Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 litrai pieno (naudojau 2.5 % riebumo)
1 litras kefyro (naudojau 3.25 % riebumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą supilti pieną, kefyrą ir virti ant vidutinės kaitros, užvirti nereikia. Maišant virti iki kol atsiskirs išrūgos.
2.
Paruoštą masę nukošti per marlę, bet pilnai skysčio nenuvarvinkite, nes varškė bus sausesnė. Tuomet dėti į indelį ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital