Naminė sūdyta silkių filė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminė sūdyta silkių filė
Autorius apie receptą: Šviežia, silpnai sūdyta silkių filė aliejuje. Šviežia, silpnai sūdyta silkių filė aliejuje. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas silkės
pagal poreikį augalinio aliejaus
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
Virimui:
1 litras vandens
3 šaukštai rupios druskos (be jodo, be kaupo)
1 vienetas cinamono lazdelių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas garstyčių grūdelių
2 vienetai lauro lapų (didesnių arba 3 mažesnių)
5 vienetai juodųjų pipirų
5 vienetai gvazdikėlių
3 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą pilti vandenį, berti druską, cukrų, kvapiuosius pipirus, juoduosius pipirus, garstyčių grūdelius, gvazdikėlius, dėti cinamono lazdelę, lauro lapelius. Užvirti ir virti kelias minutes. Atidėti atvėsti.
2.
Silkes išdoroti, nupjauti galvas, uodegas, išplauti. Jei silkė su ikrais ir pienėmis, galima sūdyti ir juos, bet turi būti kieti ir neištižę.
3.
Į dubenį supilti paruoštą sūdymą, dėti silkę ir laikyti 3 - 5 paras.
4.
Silkių odelę nulupti, nuimti file nuo stuburkaulio ir ašakų, dėti į indelį. Užpilti aliejų, pabarstyti pipirais.
Patarimai:
Ikrus ir pienes galima sūdyti taip - sudėti į dubenį, užpilti šviežiai spaustų citrinų sulčių, aliejaus, įberti cukraus, dėti smulkintus svogūnus ir išmaišyti. Po 20 minučių galima skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital