Autorius apie receptą:
Rinkausi šaltibarščių kefyrą, nes jis riebus, o man rikotos tokios ir reikia. Iš 1 litro kefyro išėjo apie 300 ml rikotos sūrio. Puikiai tinka užtepėlėms, desertams ar
Rinkausi šaltibarščių kefyrą, nes jis riebus, o man rikotos tokios ir reikia. Iš 1 litro kefyro išėjo apie 300 ml rikotos sūrio. Puikiai tinka užtepėlėms, desertams ar kepiniams ruošti.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 litras
šaltibarščių kefyro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kefyrą (su visu pakeliu) sušaldyti šaldymo kameroje. Geriausia palikti per naktį.
2.
Į sietelį įtieskite kelis marlės sluoksnius ir dėkite sušalusį kefyrą.
3.
Leiskite po truputį atitirpti ir nusivarvėti, geriausiai per naktį.