Naminė moliūgų granola

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminė moliūgų granola
Autorius apie receptą: Dabar yra moliūgų metas, todėl ir granola su moliūgais. Labai kvapni ir gardi. Dabar yra moliūgų metas, todėl ir granola su moliūgais. Labai kvapni ir gardi. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
160 gramų moliūgų tyrės
130 gramų avižinių dribsnių
30 gramų moliūgų sėklų
30 gramų graikinių riešutų (smulkintų)
2 šaukštai klevų sirupo
2 šaukštai kokosų aliejaus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Permaišome avižinius dribsnius, sėklas, riešutus, prieskonius.
2.
Moliūgų tyre sumaišome su kokosų aliejumi ir klevų sirupu.
3.
Į moliūgų tyrės masę suberiame dribsnių mišinį ir gerai permaišome.
4.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome masę.
5.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Kepant, pamaišome 3-5 kartus.
6.
Granolą atvėsiname ir suberiame į hermetinį indelį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital